Onsdag

Skulle kolla dressyr EM på datorn idag, men det visade sig att man var tvungen och betala för det. Det tänker jag inte göra så det sket sig. Får kolla på sammanfattningen på TV4 sport i kväll ist.
Idag ska jag rida dressyr på Gabbe på terrängbanan och inte ha för höga krav idag heller, ska rida hoom lång och ha ett friskt tempo och bara hålla honom låg.
Ska i kväll anmäla till dressyrtävling på Åby ridklubb den 3 september, blir att bara rida LB:1 då jag tror han behöver 2-3 tävlingar innan vi ger oss på en LA:1.
Div II går samma dag och är i Nyby Torshälla, hade tänkt åka dit först men ångrade mig. Är inte med i laget så varför ska man dit då? Kan man lika gärna tävla någonstans där det är bra dommare och man aldrig tävlat tidigare!

Sugen på och tävla är jag verkligen. Hoppas vi inte råkar ut för något skit denna tävlingen också, verkar som om vi har lite otur när det gäller tävlingar, han lyckas alltid bli dålig då. Men denna gång tror jag kommer gå bra!


/Sandra


Kommentarer
Postat av: Isabel Tränk

Hej, lycka till på tävlingen! Kommer säkert gå kanon! :)

2011-08-17 @ 17:20:43
URL: http://isabeltrank.blogg.se/
Postat av: Fredrika Källström

Är du intresserad av att rida i laget så är det bara att säga till mig. Det är jag, Therese, Moa och Elise som kommer att rida första omgången eftersom vi är dom som just nu har resultat sen tidigare att gå på :)Vore ju kul om du åkte till samma tävling, ju fler från klubben desto roligare!

2011-08-18 @ 20:12:42
URL: http://tavlingsduon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0