Hoppning

Idag behövde jag och Gabbe verkligen något helt annat och tänka på än att tjafsa och rida massa dressyr och bara ha lite kul! Så vad är inte roligare än att hoppa terräng?
Jag satte på hoppsadeln och skydd och sen bar det av ut på terrängen.
Han var pigg och rida idag så gott som hela tiden, jag orkade inte bry mig om formen så mycket förutom att rida honom lång och låg i början och få honom att lyssna framåt. Sen efter en framridning på ungefär 15 min så började jag hoppa lite små stockar. Och jag hade velat att mamma skulle fota men det regnade lite och jag vill inte att min kamera ska bli blöt och så var det inte jätte bra väder för det var ganska mörk och bilderna hade blivit tråkiga.
Men efter att vi hoppat stockarna så blev han super pigg och skit glad, han sög tag i alla hinder och steppade på tårna och ville bara galoppera iväg och hoppa mera!
Sen hoppade vi allt mellan stockar från stockar till soffor,hus och pallisader.
Vi båda hade verkligen jätte kul och jag bara behövde sitta där och räta upp mig och hålla om så skötte han resten. Så detta pass var verkligen efterlängtad för vi behövde ett pass då man bara har kul och inte har så höga krav. Men det som hästen älskade mest av allt var att hoppa och springa i vattnet, det är en av de bästa sakerna han vet.
Han galopperade på jätte bra och verkligen sökte hinder, idag kändes det som om vi skulle kunnat hoppa vad som hellst:)
Efteråt var både Gabbe och jag jätte trötta och varma men jätte glada!
Eftersom det inte blev några bilder så blir det bilder från ett hoppläger från 2009 när vi hoppade terräng!


/Sandra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0