Hemma!

Nu är jag hemma igen från Flyinge och det har varit en jätte rolig helg men den har varit ganska lugn för att vara en tävlingshelg. Resultaten har varit blandade men hästarna har varit fina i olika moment.
Det har även hänt lite halv konstiga saker, som har varit roliga men absolut inte sånna saker som man tror händer på en tävlingsplats. Helgen har varit rolig och händelserik som vanligt :) Kom hem runt halv 3 i natt och gick och la mig halv 4 och vakna kl 11.

Nu är jag iaf hemma men det är inte så lång tid jag är det. På fredag åker jag igen och kommer inte hem på ungefär en vecka, är väldigt frånvarande nu men det är sommar och vem vill sitta hemma när man kan vara ute och se sverige och göra olika saker!
På fredag åker vi Malmö som sagt och kollar *** fälttävlan sen, då ni, så åker vi till Tyskland!
Malin, Mathias, Matilda och jag åker till Tyskland och kollar in det och gå på ett stort nöjesfält som är större än Liseberg och på detta näjesfält har de Europas största berg-och-dalbana i trä! Ska bli så kul att åka de som finns där sammtidigt som man är utomlands!
Längtar faktiskt, men snart bär det av!

Hästen har mamma haft hand om under tiden vi var i Skåne.
Hon har longerat och ridit lite, så han har hållt igång så det är bara för mig och rida nu när jag kommit hem, dock blir det på kvällarna då det är alldeles för varmt och rida på dagarna.
Nu ska det bli galopparbete ett tag framöver till vi kommer hem från Tyskland, sen blir det att planera tävlingar inför hösten!


bild från en hopptävlin 2009


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0