Hemma

Halloj nu är jag hemma igen =D

Blev bortrövad på en oförglömlig resa till GOTLAND! Där det bjöds på möhippa, utgång, Boda borg och spakväll! Massa mys med mina BÄSTA vänner <3 Är jätte glad o tacksam för att få ha så fina vänner som bjöd iväg mig på en helhelg med massa skoj o mys!!
Dessvärre slutade helgen lite tråkigt =( På lördagskällen efter maten blev jag jätte dålig o spydde som en kran hela natten o morgonen, på söndagen övergick det i diarre o jag va väldigt illamående o hade högfeber hela dagen o resan hem :S Väl hemma så hoppa jag i säng vid 7 fortfarande dålig och sov till ca 6 på morgonen, vaknade FORTFARANDE dålig =( Sitter nu här o mår illa men fått behålla den lilla yoghurt jag åt i morse iaf o hoppas nu att jag får en vändpunkt i illamåendet =( Så himla typiskt men som carro sa, tänk positivt då går ju ner i vikt iaf Haha, bara för att så va jag tvungen att väga mig o visst va det sant -0,5 kg trotts allt man moffat i sig i helgen ;) hihi!

Nu ska jag sitta o kurera mig lite sen in till stan o hämta hem min klänning!!

Igår kväll flyttade Saabah in, hon är ett 6årigt arabiskt fullblod sto och ska stå inne på stall. Hon kommer gå i samma hage som Pirran, Agnes o Fina. I eftermiddag provar vi att släppa ihop dem för första gången o hoppas att alla tjejorna är snälla mot varandra! =)

På torsdag ska jag iväg o träna dressyr med Abbe, blir första gången på VÄLDIGT länge jag tränar o första gången någonsin med Abbe. Vi ska träna för Camilla Toll genom min ridklubb Flensbygdens RF som arrangerar träningen på bidrag från idrottslyftet.

Det kan verkligen behövas då vi fått gå tillbaka många steg i ridningen just nu då Abbe inte varit speciellt samarbetsvillig ;)

 

Får se hur pass bra jag mår ikväll om jag orkar ta en lugn tur på Babsan o så kankse Ida lr Carro kan hänga med på Abbe, hästarna har ju fått vila nu fre-sön! Så hoppas de ska ha hittat nu energi o motivation i sitt arbete =D

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0