Hemma!

Nu är jag hemma efter 6 dagar på semester, det är skönt att vara hemma men vad kul det varit!
Malmö city horse show var verkligen en upplevelse med en terrängbana superfin som få precis vid havet och hur fina och höga hinder som helst! Spänningen steg när top 3 i banhoppningen red. Svenskarna som tävlade både 2 och 3 *** red jätte bra och hur duktiga ryttare och hästar var det verkligen.
Såklart vann en svensk ryttare den 3*** där världscupen ingick! Hejja Niklas Lindbäck!
De svenska unga ryttarna kommer verkligen bli något i framtiden det märkte man.

På söndagen åkte vi till Tyskland och gick på nöjesfältet på tisdagen det var också en upplevelse, det var verkligen ett nöjesfält som passade mig perfekt, mycket berg-och-dalbanor var det och det passade oss alla 4 jättebra! Det var helt okej med folk och köerna var inte så farligt långa som tur var. Vissa karuseller var ju dödsläskiga och Malin fick mig och åka ett frittfall för första gången i mitt liv. Det var faktiskt kul att åka det, fast jag ångrade mig när jag åkte första gången när vi var påväg uppåt. Men jag överlevde och åkte den 2 gånger.

Vi kom hem halv 8 idag så jag red mig häst lite snabbt barbacka och det var inte så krävande men jag märkte att jag ätit för mkt godis på vägen hem, fick lite håll och blev trött och rida. I morgon ska jag träna dressyr för Cecilia och det passar bra nu när jag ska börja tävla nu när sommaren snart och slut och helgerna lediga.

Det är skönt att komma hem, men saknar redan resorna för det var så kul :D


Niklas i Malmö!

/Sandra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0