God morgon!

Nu har en helt underbar helg försvunnit förbi! Kvar har jag hela framtiden att le emot! =D

Igår så red Ida Abbe o jag tog Babsan så red vi ut, klättra x2 samt tog en galopp på rakbanan! Ohoj så kul Bally tyckte det var ;) Hon blir så grymt stark när hon får galoppera så i fortsättningen blir det att dra på pelhambettet, o med det i munnen kan jag säga att kontakten försvinner helt tyvärr, hon hamnar bakomhand o blir JÄTTE känslig vilket i sig är positivt, men älskar att galoppträna henne på det bettet annars rider jag ALDRIG på det! Helt eneklt för att hon inte skulle fungera på det..

Idag ska jag umgås med min bästavän EMMA som fortfarande är kvar här, hon åker hem med tåget ikväll, får se vad dagen bjuder på in till stan en sväng ska vi iaf!!

Har dessutom beslutat att avanmäla mig o Abbe från dressyren den 11 i norrköping, han har gått så himla dåligt sista tiden, tappat suget o dessutom varit väldigt stel i ryggen efter de 2 senaste hoppträningarna hos jimmy, sist blev han svullen både kota o knä i fram med =( Så beslutat att han ska få gå ute mer nu o bygga upp sig mer i terrängen så han blir starkare i landningarna i hoppningen, o sen har vi sagt att Jimmy endast ska hoppa honom inför tävling nu med då eftersom han kommer starta VARJE helg nästan i spetember så blir det ingen hoppträning mellan utan bara styrka o kondititon sen får vi se om han får tillbaka lite arbetsglödje i dressyrarbetet! Känns tråkigt men ibland måste man helt enkelt backa bak, han var superfin efter sista tävlingen men har hamnat i den sits att han tycker det är jobbigt o kommer undan genom att studsa på stället, släpper bettet o skjuter caprioler när han inte vill mer, så backar 3 steg nu o rider bara basic, ska dessutom försöka få Ida att ta ut en kiropraktor så han kan få en genomgång i sin kropp som har spänningar som inte går att rida loss (dessa hade han redan när han flyttade hit..) o allt går inte att fixa själv tyvärr..

Hur gör ni? Brukar ni ta ut equiterapeuter eller liknande till era hästar regelbundet?
/Madde

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ring helmut! Kostar 500 kr om han kommer ut

2011-08-29 @ 12:29:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0