Ensam

Nu sitter jag här hemma själv eftersom mamma åkte till stockholm i morse och skulle hälsa på någon där uppe. Jag stannar hemma eftersom jag har en katt och en häst att ha hand om.
Sitter och tittar runt i olika häst affärer på nätet och laddar inför semsestern som är snart.
Har funderat på vad som ska packas med och har börjat lägga de på hög så jag bara kan packa i det i väskan på fredag.

Jag ska åka till stallet runt halv 6 med bussen och sen rida sen fixa saker i stallet, sen blir jag kvar där under natten så jag slapp vara hemma själv i två dagar.
Blir att rida ut idag så han får se något annat och röra på sig. Ska träna på igångsättningar och avbrott idag och vara mjuk i vänsterhanden. Ska rida på vanliga silverbettet då jag inte vill att han ska tycka det blir obehagligt med pelhambettet om jag nu blir så stel i handen. Är ju i denna period nu där det är nya problem som kommer fram och tränas bort efter ett tag. Det är dessa problem jag blir bättre av, för de problem jag och hästen haft under våra år har bara kommit fram en gång, och han jag löst det och det kommer tillbaka så går man bara tillbaka till lösningen så går allt fort och smidigt!

Det tycker jag är det man vill nå inom ridningen, bli bättre och lösa sina problem och sina lösningar på dessa :)vad tycker ni, har ni ni för problem när ni rider, några olater?

/Sandra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0