En rolig uteritt idag!

Idag red jag och Matilda ut på Gabbe och Felix, vi skulle bara rida över vägen och klättra och galoppera lite.
att klättra gick bra och det behövde min häst verkligen. I galoppen skötte han sig väldigt bra, jag red i hoppsadeln så jag stod i fältsits hela tiden då sadeln inte gick så bra att sitta i eftersom jag är så van vid dressyrsadeln.
Sen sa jag till Matilda att det fanns så många skogs och ridvägar på den sidan av vägen och hon ville gärna rida en sväng på en av skogsvägarna. Det var så länge sedan jag red där men det var kul att återuppta gamla minnen.
Det blev mycket skritt eftersom det var små stigar i vägen och hästarna fick lyfta på fötterna och det behövde båda träna på.
Ibland var Gabbe lite seg och inte lyssnade optimalt men i galoppen och det mesta av traven funkade det mesta bra både gasen och bromsen.
Vi red i ungefär 1 timme och 40 minuter. Vi kanske skulle hört av oss till Anki men det glömde vi eller snarare vi tänkte inte på det.

Det var kul att rida ut en längre sväng och med någon och att hästarna skötte sig jätte bra båda två så blev det bara bättre. Nästa gång ska vi ta jätte långa vägen som också är på den sidan och rida den tsm med Matilda, men när det är inte bestämt. På fredag ska vi desutom göra något jätte kul! Bilder på det kommer när dagen är slut på fredag kväll!
Gissa vad?/Sandra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0