Dressyr på terrängbanan

Det är ibland väldigt skönt att ha en terrängbana och rida på så att man kan göra dressyren rolig för många hästar som har lätt att bli sega och uttråkade på vanliga sandbanan. Jag red dressyr idag igen och jag är nöjd med dagens pass idag också. Han var pigg och ibland blev han lite för hetsig och nästan lite små stressad och han trava på stället och spände nacken, men öronen var rak riktade framåt hela tiden.
Han är så söt ibland:)
Red mest tempoväxlingar och volter och serpentinbågar som igår. Det gick inte lika bra som igår men det gick helt okej och hästen skötte sig bra ändå.
Imorgon ska jag rida ut en sväng och ha lite kul i skogen, lite race står med på min lista.
Det är skönt att min gamla häst är tillbaka och att han han sin egna motor just nu, men det märker vi hur han blir på sandbanan på lördag:)
I morgon ska mamma sätta in pengar på tävlingsdatabasen och så ska vi anmäla till Åby. Vi hade i tanke att jag kanske skulle starta LC:2 och LB:1 eftersom han inte tävlat på ett tag, men idag red jag igenom det och det är verkligen ett program som inte passar honom alls eftersom det händer så lite.
Så det blir bara LB:1 som det först var planerat!:D/Sandra


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0